УКР РУС

Суркіс бачить у Зимовому кубку альтернативний варіант проведення УПЛ – для цього потрібна одна умова

24 травня 2022 Читать на русском

Колишній президент Динамо і ФФУ Григорій Суркіс поміркував щодо альтернативного варіанту проведення чемпіонату України, взявши Winter Cup-2022 за приклад.

"Якщо дійде до того, що на отриманні змагальної практики наполягатимуть лише учасники єврокубків, а також Металіст і ще одна-дві команди, тоді б вже я подумав над тим, щоб дозволити їм організовано виїхати за кордон, і там грати між собою у турнірах на кшталт Winter Cup-2022 чи проводити благодійні матчі.

Григорій Суркіс запропонував провести чемпіонат України за схемою Ліги чемпіонів

Чому дозволити? Тому що нашим єврокубковим командам доведеться влітку-восени багато подорожувати містами Європи, а з України через відомі причини літаки поки не літають… Тобто моя пропозиція колегам, готуючись до зустрічі 27 травня – залишатися мудрими та гнучкими, витискаючи із ситуації, що склалася, максимум можливого, адекватно оцінюючи реалії сьогодення", – поділився Суркіс у інтерв'ю Dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, доля майбутнього розіграшу чемпіонату України залишається під питанням через рашистів, які розпочали війну проти України та досі не покинули межі нашої країни. Серед варіантів озвучувалась пропозиція провести першість в Туреччині або Польщі.

Росія напала на Україну: півфіналіст Кубка захищає Донбас від російських звірств, нова смерть героя на війні (LIVE)