УКР РУС

Суркіс - Рабиновичу: Повертайтеся туди, де грали раніше - на задвірки. ВІДЕО

16 серпня 2011 Читать на русском

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в ефірі телепрограми "Футбольні пристрасті" відповів на звинувачення президента "Арсеналу" Вадима Рабиновича про незаконність перенесення часу початку матчу 6-го туру УПЛ "Арсенал" - "Динамо".

"Перш за все, я хотів би почати з того, що в мене відчуття, ніби ми перебуваємо в театрі одного актора. Вже другу добу. Якщо Вадиму Зіновійовичу здається, що щось відбувається неправильно, то для цього є відповідні інстанції. І в жодному разі недозволено жодному з президентів 16-ти клубів Прем'єр-ліги заходити перед грою в роздягальню і розмовляти з суддями.

Друге. Вадим Зіновійович вже договорився до того, що він робить велику послугу мені, що "Арсенал" грає на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського" і платить за це великі гроші. Вадиме Зіновійовичу, шановний, грайте там, де ви грали раніше - тобто, на задвірках. В іншому випадку вам просто грати ніде. І ви це прекрасно розумієте.

Третє. У суботу ви перебували на стадіоні точно так само, як був і я. Так от мені точно так само, як і вам, не повідомили про перенесення часу початку матчу. І не повинні нам - президентам клубів - таке повідомляти. Наскільки мені відомо, цю інформацію повідомили вашому тренеру і вашій команді. А слова про те, що ваша команда розминалася два рази - це брехня, яка лунає з ваших уст! Але сьогодні я можу сказати про це привселюдно, сказати уболівальникам, які підтримують команду київського "Динамо".

І найголовніше. Ви вчора взяли участь у телепередачі, яку я називаю "Людина і закон", але навіть у цій передачі дають можливість висловити протилежну думку. І ось там вчора були як представники вашого клубу, так і представники нашого клубу. І мені здається, це не ваш рівень все це коментувати", - сказав Ігор Суркіс.