УКР РУС

Суркіс – про фіаско Супряги в Сампдорії: "Нападник хорошого рівня забиватиме у будь-якій команді"

29 травня 2022 Читать на русском

Президент Динамо Ігор Суркіс закликав форварда киян Владислава Супрягу взятися за голову і довести самому собі, що він топовий футболіст.

"Супряга повертається в Динамо після оренди в Сампдорії. Мені здається, йому вже вистачить грати в маленького хлопчика, якого треба постійно оберігати та плекати. Він має стати мужиком, проявити себе та всім довести, що він футболіст високого рівня.

"Працюємо над імпортозаміщенням": Суркіс пояснив, як Динамо вирішуватиме проблему з легіонерами

Незважаючи на те, що за нього було витрачено величезні гроші, ми йому надали шанс, віддавши за копійки в оренду, щоб він зміг себе там проявити. Чому у нього не вийшло в Сампдорії, я не знаю. Може, йому не довіряв тренер чи агенти відправили його не в той клуб.

Знаю одне – нападник хорошого рівня забиватиме у будь-якій команді. У Супряги є все, щоб стати великим футболістом: хороша швидкість та гольове чуття. Тепер йому потрібно розібратися у своїй голові, виконувати вимоги головного тренера та працювати, працювати та ще раз працювати. Тоді у нього все вийде", – сказав Суркіс у коментарі FanDay.

Нагадаємо, за півроку оренди Супряга лише одного разу вийшов у складі Сампдорії – у матчі проти Сассуоло він провів на полі 24 хвилини і був замінений.

Зінченко в Арсенал: Лондон вабить розкішними умовами – Манчестер Сіті не проти, а Гвардіола вже знайшов українцю заміну