УКР РУС

СуперТото - "Удінезе" здивував "Мілан". ВІДЕО

8 березня 2014 Читать на русском

Тур Серії А стартував доволі несподівано. Напередодні вирішальної гри за право грати у чвертьфіналі Ліги чемпіонів команда Зеєдорфа не вразила на "Фріулі".

Активніше розпочали господарі. Помилка Сапати дала шанс на контру. Роберто Перейра зробив усе, аби його використати, але Абб'яті і себе прошити не дав, і добити не дав, вдало перевівши снаряд повз капітана Тото.

По перерві схожий шанс мали міланісти - юний вихованець "Удінезе" Сімон Скуф'є був на висоті! А ось Абб'яті з диво-комбінацією фріульців вдруге вже не дав ради. Перейра закинув на фланг, звідти Фернандес в дотик перевів у центр, а Ді Натале миттєво покарав захист "Мілана" за безпорадність.

До слова, 36-річний капітан Антоніо йде на рекорд - для того, аби 8-ий сезон поспіль забити щонайменше 10 голів у Серії А, йому залишилось відзначитись ще бодай раз.

У гостей Пацціні, як і в матчі з "Ювентусом", не влучив головою з вбивчої позиції, він же програв Скуф'є дуель. Бало і Таарабт вийшли на заміну (Зеєдорф приберіг їх на "Атлетіко"), могли спорудити гол, та 17-річний Сімон сьогодні незмінно ставав на заваді усім планам.

"Удінезе" - "Мілан" - 1:0 (0:0)

Голи: Ді Натале, 67