УКР РУС

Суперник збірної України у фантастичному матчі дарує "Байєру" перемогу

10 вересня 2016 Читать на русском

В 2 турі Бундесліги перемоги здобули "Байєр", "Герта", "Фрайбург", "Дармштадт".

Українських вболівальників в першу чергу цікавив матч "Дармштадт" – "Айнтрахт". Однак приводів для радості було мало, оскільки Артем Федецький усю гру провів на лавці, а Денис Олійник взагалі не потрапив до заявки. "Лілії" без українських хлопців мінімально переграли суперника.

В одному з центральних матчів туру, "Байєр" – "Гамбург", вже в дебюті матчу прикру травму отримав Карім Белларабі. До перерви команди обмінялися гострими моментами: спочатку колишній динамівець Мехмеді змарнував хороший шанс, а удар Нікласа Мюлера потягнув Лено. У другому таймі гол у ворота "аптекарів" "привіз" Чічаріто. Мексиканець не найкращим чином розпорядився м’ячем поблизу чужих воріт, "Гамбург" швиденько помчав у контратаку. Кіпер господарів Лено в підкаті махнув мимо "круглого", і американець Вуд закотив сферу в порожню "брамку". Буквально через кілька хвилин Хав'єр міг реабілітуватися, але його постріл на себе прийняла штанга. Наприкінці матчу фінський джокер "Байєра" Пох'янпало ударом головою рахунок зрівняв (і це другий матч хлопця у Бундеслізі!). А на останніх секундах гри гарячий фінський парубок відзначися ще двічі! Україно, стережися Пох'янпало! Отже, після програшу у першому турі, леверкузенці нарешті беруть три очки.

Перемогла "Герта", здобувши після двох турів максимальну кількість балів. А от гладбахська "Борусія" дещо несподівано поступилася "Фрайбургу".

Чемпіонат Німеччини, 2 тур

"Байєр" – "Гамбург" – 3:1

Голи: Пох'янпало, 80, 90+1, 90+3 – Вуд, 58

"Вольфсбург" – "Кельн" – 0:0

"Дармштадт" – "Айнтрахт" – 1:0

Голи: Сірігу, 90

"Інгольштадт" – "Герта" – 0:2

Голи: Ібішевіч, 8, Шібер, 86

"Фрайбург" – "Борусія" М – 3:1

Голи: Філіп, 54, 85, Петерсен, 88, пен – Т. Азар, 35