УКР РУС

Суперник Динамо в Лізі Європи Ренн може звільнити головного тренера ще до матчу проти киян

6 жовтня 2018 Читать на русском

Французький Ренн, з яким Динамо зіграє у 3 турі Ліги Європи, може ще до даного поєдинку залишитись без головного тренера. Майбутнє Сабрі Лямуші у клубі під серйозним питанням.

Головний тренер Ренна Сабрі Лямуші може вже найближчим часом покинути свою посаду. Французький наставник може бути відправлений у відставку у випадку поразки бретонців від Монако в матчі 9 туру Ліги 1, повідомляє L'Equipe.

Ренн – все про клуб одного з найбагатших футбольних мільярдерів, що шокував ПСЖ і зіграє проти Динамо в Лізі Європи

Ренн провалив старт чемпіонату Франції, посідаючи лише 16 місце в турнірній таблиці, а також зазнав поразки від Астани в поєдинку 2 туру Ліги Європи. Цікаво, що суперник Ренна Монако також переживає справжню кризу, перебуваючи в зоні вильоту.

Лямуші очолив Ренн в листопаді 2017 року. Під керівництвом екс-гравця збірної Франції "червоно-чорні" посіли 5 місце в чемпіонаті 2017/18. Останнім часом повідомляється про напружені стосунки Лямуши з президентом клубу, що може лише посприяти відставці тренера.

Нагадаємо, саме з Ренном київське Динамо проведе наступний матч Ліги Європи. Поєдинок Ренн – Динамо відбудеться 25 жовтня у Франції.