УКР РУС

Суперкубок УЄФА. "Челсі" - "Атлетіко". АНОНС

31 серпня 2012 Читать на русском

Дуель із самим собою для Фернандо Торреса. Саме іспанський нападник "Челсі", вочевидь, буде головною дійовою особою поєдинку за Суперкубок УЄФА між лондонцями та мадридським "Атлетіко". Річ у тім, що Ель-Нінью досі не приховує любові до свого першого клубу.

"Важко вигадати щось особливіше для мене. З того часу, як я пішов із "Атлетіко", його фани знають, що я один із них. Я провів у цьому клубі 12 років. Тож це не лише моя колишня команда, але й команда, за яку я вболіваю. Та єдине чого я хочу зараз це виграти цей кубок і це означає що треба перемогти "Атлетіко". Тож, як би не закінчився поєдинок, я впевнений, що відчуватиму найбільш суперечливі емоції у своєму житті", - сказав Торрес

Почуття утім навряд чи завадять Торресу забивати голи, якщо трапиться така нагода. Тим паче, що іспанцеві все ще треба доводити, що він нарешті набрав притаманну собі форму і зможе повністю замінити головного бомбардира команди останніх років Дідьє Дрогба. Водночас емоціями Фернандо не перейматимуться ниншні герої Мадрида. "Атлетіко" має шанс виграти Суперкубок вдруге за останні 3 сезони і, схоже, хлопці Дієго Сімеоне готові до цього.

"Думаю, нам вдалося провести чудову підготовку. Окрім можливо Хуанфрана та Луїса Феліпе, які не грали в останньому матчі. Поза тим, ми готові та конкурентноспроможні. Матч проти "Атлетіка" Більбао подарував нам чимало позитивних емоцій та впевненість у своїх силах. Тож, думаю, у нас є всі підстави розраховувати на успіх", - сказав наставник мадридців.

Досі "Челсі" та "Атлетіко" по одному разу тріумфували у Суперкубку. Хто ж швидше завоює другий, суперники почнуть з'ясовувати сьогодні о 21:45 за київським часом на стадіоні "Луї ІІ", що у Монако.

Сйт "Футбол 24" проводитиме онлайн-трансляцію матчу "Челсі" - "Атлетіко"