УКР РУС

Суперкубок України-2017: На матч Шахтар – Динамо продано більше 20 тисяч квитків

12 липня 2017 Читать на русском

Президент УПЛ Володимир Генінсон розповів про те, як проходить продаж іменних квитків на матч за Суперкубок України-2017 Шахтар – Динамо і про заходи безпеки.

Суперкубок України 2017
завершено
-

"У нас плануються дуже серйозні заходи безпеки. Квитки іменні. Щоби ви розуміли – якщо передаєте свій квиток, віддаєте його друзям, у базі даних перебуває ваш паспорт, ваш номер телефону, тому ви несете повну відповідальність за ці квитки.

Вперше за всю історію, за кілька днів до Суперкубка ми не бачимо перекупки квитків ані в Одесі, ні в Києві, і це найголовніше. Ті люди, які хочуть потрапити на футбол, повинні потрапити на стадіон за своїми квитками.

Розкуплено вже більше 20 тисяч, але в одеситів ще є час, аби встигнути придбати місця на матч двох найкращих українських команд", – передає слова Володимира Генінсона офіційний сайт УПЛ.

Додамо, що стадіон Чорноморець може вмістити 34 164 глядачів.

Матч за Суперкубок України-2017 Шахтар – Динамо відбудеться 15 липня в Одесі на стадіоні Чорноморець. До слова, Шахтар готується до матчу у повному складі. На поєдинок вже продано більше 15 тисяч квитків.

Суперкубок України-2017: в стилі блокбастера і з супергероями

Суперкубок України-2017: квитки будуть іменними