УКР РУС

Супергерой Тоньйо зупиняє команду Сімеоне. "Расінг" - "Атлетіко" - 0:0

11 лютого 2012 Читать на русском

"Атлетіко" грає у другу нульову нічию за тиждень, а цього разу команда має повне право шкодувати за втраченими двома очками на полі Сантандера.

У першому таймі було те, що прагне всіляко змінити наставник "матрацників" Дієго Сімеоне - пасивна гра з недостатньою кількістю загострень під воротами суперника і вознею в центрі поля. По перерві мадридці заграли суттєво активніше. І ось уже настала пора проявляти героїзм капітану "Расінга" Тоньйо - приблизно 8 "парад" зробив голкіпер господарів, а м'яч в сітку жодного разу не пустив. Крім того, на заваді заїжджим "атлетам" ставав каркас воріт. Особливо запам'ятався момент, коли спочатку Тоньйо парирував убік удар Дієго, а на добиванні стрімкий Фалькао занадто різко підійшов до ситуації та пробив у штангу. На фінальній же секунді гри все той же капітан сантандерців взяв останній удар мадридців.

Отож, за часів Сімеоне "Атлетіко" продовжує серію без пропущених та без поразок до шести матчів. А "Расінг" після двох нічиїх з левантійцями здобуває ще одне очко з претендентом на єврокубки.

"Расінг" - "Атлетіко" - 0:0

Попередження: Діоп, 32, Стуані, 50 - Мунітіс, 90+1 - Філіпе, 22, Туран, 23, Тьяго, 39, Габі, 62