УКР РУС

Суперечливий гол Ікарді - "Інтер" здолав "Наполі"

16 квітня 2016 Читать на русском

У 33 турі італійської Серії А "Наполі" не зумів підібрати ключа до оборони "Інтера" програвши 2:0.

Першого взяття воріт глядачам на "Джузеппе Меацца" чекати довго не довелось, адже вже на старті зустрічі, скориставшись дальнім пасом Меделя, вперед міланців вивів Ікарді. Однак, схоже, що Мауро забив свій гол із офсайду, перебуваючи на півкорпуса ближче до воріт Рейни, ніж захисники неаполітанського клубу - арбітр вказав на центр поля.

Вдруге засмутити іспанського воротаря гостей вдалося за мить до перерви - вищезгаданий Ікарді вдало асистував на Брозовіча, а той без проблем переправив м'яча у сітку воріт команди Cаррі.

Друга половина матчу запам'яталась небезпечним епізодом за участі Йоветіча, але удар чорногорця прийняли на себе захисники "Наполі". Своєю чергою, напад останніх як у першому, так і другому таймі створити проблеми Хандановічу не зумів - перемога "Інтера", яка дозволила підопічним Манчіні із 61 балом закріпитись на четвертій сходинці (до "Роми" три бали, проте третя команда чемпіонату свою зустріч ще не провела). У той час, коли "Наполі" (70 очок) - другий. Cхоже, що "голубі" після цієї поразки відправляють "Ювентус" у "вільне плавання" за звання чемпіона Італії сезону 15/16.

Італія. Серія А, 33 тур.

Турнірна таблиця Серії А.

"Інтер" - "Наполі" - 2:0 ВІДЕО

Голи: Ікарді, 4, Брозовіч, 44