УКР РУС

Супербитва "джмелів" і "лошаків" та зникнення Скрипника. Анонс матчів 28 туру Бундесліги

10 квітня 2015 Читать на русском

У Мьонхенґладбасі відбудеться центральний матч туру, а у Штутґарті "Вердер" шукатиме навернення на переможний шлях.

"Гановер" - "Герта"
Перегони з "орлами" у минулому турі надихнули "Гановер":  Після 0:2 у підсумку виявилась нічия. Це перше очко "96-их" після трьох поспіль поразок. Остання перемога була 12 турів тому.

"Герта" видряпалась з низів турнірної таблиці, здобувши дві поспіль перемоги і не знає гіркоти поразок в останніх 5 матчах. Паль Дардай вдихнув "Старій Синьйорі" нове життя.

"Баварія" - "Айнтрахт"
З восьми останніх матчів Бундесліги "рекордмайстери" виграли сім. Поразку з рахунком 0:2 від "лошаків" хлопці Ґвардіоли забули мінімальною перемогою над "джмелями" у Дортмунді.

Вдома "орли" грають непогано, а от у гостях у них тремтять крильця. В останніх семи гостьових іграх "Айнтрахт" не перемагає, здобувши лише два очка.

"Борусія М" - "Борусія Д"
У "лошаків" життя стало прекрасне. Три поспіль перемоги, серед яких і приниження у Мюнхені для чемпіонів. Підопічні Люсьєна Фавра не програють вже сім ігор, у яких здобули 17 очок, що міцно закріпили їх на третій сходинці. Смутку "лошакам" додасть виліт з Кубку Німечини від представника другої Бундесліги "Армінії" у серії післяматчевих пенальті.

Мінімальна поразка від "Баварії" стала для "джмелів"  першим фіаско у семи безрограшних матчах. Матч проти чемпіонів також став третім із чотирьох останніх, у яких хлопці Кльопа не зуміли забити бодай гол. Працелюбна перемога у чвертьфіналі Кубку Німеччини може надихнути на нові зрушення.

"Шальке" - "Фрайбурґ"
Після вильоту з Ліги чемпіонів "кобальтові" не можуть виграти три матчі. Лише одна перемога в останніх семи матчах відкинула "Шальке" на 5 сходинку. Віддаль до "Байєра", що у таблиці четвертий, становить 8 очок.­­­­

"Фрайбурґ" у двох останніх матчах першості здобув дві перемоги, причому не пропустив жодного гола. Навіть у кубковому поєдинку проти "Вольфсбурґа" (мінімальна поразка) підопічні Крістіана Штрайха продемонстрували хорошу гру.

"Майнц" - "Байєр"
Новий коуч у Майнці повернув турнірне кермо у протилежному напрямку. Мартін Шміт з підопічними у шести іграх програв лише раз і здобув 9 очок. "Майнц" не програє чотири матчі вряд.

П'ять перемог без пропущених голів вивели "фармацевтів" на курс абсолютного рекорду клубу. У поєдинку з "Гамбургом" свою гольову впевненість продемонстрував і Дріміч, і Кіслінг.

"Падерборн" - "Ауґсбурґ"
Новачок Бундесліги вже 6 матчів намагається безуспішно вразити ворота суперників. Не дивно, що у цих іграх команді вдалося здобути лише одне очко. В останніх 17 матчах "Падерборн" лише одного разу посмакував перемогою.

"Ауґсбурґ" залишається на місці, що дає право виступати у Лізі Європи. Однак погані виступи (лише одна перемога в останніх восьми матчах) наблизили переслідувачів. В останньох трьох матчах шваби навіть голів не забили.

"Гамбурґ" - "Вольфсбурґ"
Три поспіль поразки і сім матчів без перемог. Що буде з вічним Бундеслігістом? Друга ліга - не за горами, бо й голів в останніх чотирьох матчах у "ромбів" не було.

"Вольфсбурґ" трохи втомився, проте все ще здобуває очки, яких у трьох останніх іграх набралось сім. Наснаги додає й вихід у півфінал Кубку Німеччини.

"Кельн" - "Хофенхайм"
"Цапи" заплутались і їм потрібні очки. Перемога над "орлами", дві заслужені нічиї в іграх з "джмелями" та "музикантами". Проте поразка (0:1) від "Фрайбурґа" знову змушує шукати рятівні очки.

"Хофенхайм" мав нещастя програти у додатковий час дортмундській "Борусії" у чвертьфіналі Кубку Німеччини. У першості минулого туру було фіаско від "лошаків" (1:4). На виїзді "крайхґауери" не виграють вже 5 ігор.

"Штутґарт" - "Вердер"
Два тижні тому перемога над "Айнтрахтом" вселила сподівання у швабів. Проте поразка минулого туру від "вовків"(1:3) знову принесла поганий настрій, хоча шваби у тому матчі довгий час добре виглядали.

Підопічні Віктора Скрипника видихнулись. Після п'яти поспіль перемог у 17-21 турах "музиканти" спромоглись лише на одну звитягу. Насамперед дві останні прикрі нічиї у матчах з "Кельном" та "Майнцом" завадили бременському клубу боротись за Лігу Європи.