УКР РУС

СУПЕР ВВС!

26 травня 2014
Автор: Руслан Степаненко

..

Супер ВВС!!!

Криштіано Роналдо (51) , бутса із золота та рекордів; нападник чемпіонів Карім Бензема (24); кращі п'ять європеських голів Гарета Бейла (22)   -    це все життєво важливі голи я призвели до чемпіонства в Кубку Іспаніі та перемоги в Лізі Чемпіонів.

     Сезон без шансів для дублерів. Сформоване Анчелотті тріо  нападників Бензема, Роналду, Бейл завершили футбольний рік з результатом у 97 голів, 27 з яких забито в Лізі Чемпіонів. Тепер вже ніхто не скаже прото що 230 млн. було викинуто даремно.

     Роналду забив 51 гол, бензема відзначився 24 голами, Бейл відзначився 22 рази, ці нападники завершили сезон з фантастичними показниками, напротязі сезону показуючи прекрасну форму. І це при тому що португалець та валієць деякий час пропустили через травми.

     230 млн показали свою рентабельність. Хоча португальський супер нападник відносно знизив свою результативність порівнюючи з попередніми двома сезонами:  60  (11/12), 55 (12/13),  51 (13/14). Але рекорд Ліги Чемпіонів в 17 забитих м'ячів надовго увійде в історію турніру, та і 31 гол в Ла Лізі принесли знову йому Золоту Бутсу.

     Бейл та Бензема також відзначилися 35 асистами в сезоні, з них  16 на рахунку Каріма.  А матч проти Баварії в півфіналі можна назвати найкращим матчем Бензема в сезоні, де він проявив всі свої найкращі якості бомбардира.

Бейл, попри всі негаразди , які він переніс на початку сезону, в кінці довів, що гроші які за нього були викладені, є викладеними не даремно. Відсутність нормального початку в сезоні та фізичні проблеми не завадили Гарету Бейлу забити 22 м'ячі та зробити 19 асистів.