УКР РУС

"Суонсі" перервав безпрограшну серію "Челсі", а "Крістал Пелас" нарешті переміг

9 квітня 2016 Читать на русском

У 33 турі АПЛ "Саутгемптон" погіршив шанси "Ньюкасла" на порятунок, а "Норвіч" програв важливе протистояння "Крістал Пелас".

"Астон Вілла" знову програла, цього разу бірмінгемці поступились дебютанту АПЛ "Борнмуту". Результативний удар Айю на останніх хвилинах користі не приніс, а переможні голи у зустрічі на рахунку "вишень" Кука і Кінга.

Та якщо "віллани" вже змирились із вилітом, то інші команди продовжують боротьбу за виживання. Зокрема сьогодні дорогоцінні очки намагались набрати "Ньюкасл" та "Норвіч". Проте "канаркам" не вдався виїзд на "Селхерст Парк", де свою 15-матчеву серію без перемог перервав "Крістал Пелас" завдяки голу Панчона в середині другого тайму. А "сороки" спромоглись лише на гол престижу від Таунсенда у відповідь на 3 взяття воріт "Саутгемптоном", який продовжує претендувати на Лігу Європи. Свою перевагу підопічні Кумана пікріпили голами Лонга, Пеле і Ваньями.

Футболісти "Челсі" теж бажають потрапити до єврокубків, але справою це не підтвердили, програвши "Суонсі". Єдиний гол у матчі забив ісландський лідер "лебедів" Сігурдссон ще у першому таймі.

Англія. АПЛ, 33 тур.

"Астон Вілла" - "Борнмут" - 1:2

Голи: Айю, 85 - Кук, 45+2, Кінг, 74

"Крістал Пелас" - "Норвіч" - 1:0

Гол: Панчон, 69

"Саутгемптон" - "Ньюкасл" - 3:1

Голи: Лонг, 4, Пеле, 38, Ваньяма, 55 - Таунсенд, 65

"Уотфорд" - "Евертон" - 1:1

Голи: Холебас, 45+3 - Маккарті, 45+1

"Суонсі" - "Челсі" - 1:0 ВІДЕО

Гол: Сігурдссон, 26