УКР РУС

Суонсі несподівано розтрощив Вест Хем, Тоттенхем розібрався з Хаддерсфілдом

3 березня 2018 Читать на русском

В рамках 29 туру АПЛ Тоттенхем впевнено обіграв Хаддерсфілд, Суонсі сенсаційно розгромив Вест Хем, Лестер та Борнмут розійшлися миром, Саутгемптон та Сток Сіті не забивали голів, Уотфорд переграв Вест Бромвіч.

Лестер врятував нічию на останніх хвилинах. В першому таймі Борнмут вийшов вперед завдяки забитому пенальті Кінга, але вже в компенсований час Марез врятував нічийний результат для лис.

Саутгемптон та Сток Сіті не змогли відзначитись забитими м'ячами, хоча небезпечних моментів вистачало в матчі.

Суонсі несподівано розгромив Вест Хем. Кі Сон Йон та Ван дер Хорн ще в першому таймі зробили перевагу Суонсі переконливою, а Кінг та Джордан айю зробили рахунок розгромним. Вест Хем зумів забити гол престижу зусиллями Антоніо.

Тоттенхем переконливо обіграв Хаддерсфілд завдяки дублю Хин Мін Сона.

Уотфорд мінімально здолав Вест Бромвіч завдяки єдиному голу Діні на 77 хвилині.

Після цих матчів Тоттенхем набрав 58 очок та піднявся на 3 місце, Хаддерсфілд лишився на 15 позиції. Лестер з 37 пунктами розташувався на 7 місці, Борнмут залишається на 11 сходинці. Саутгемптон на один заліковий бал вище зони вильоту, Сток Сіті з 27 пунктами розташовується на 19 позиції. Перемога Суонсі дозволила їм набрати 30 очок та піднятись на 13 позицію, Вест Хем з такою ж кількістю балів розташовується на 14 місці. Уотфорд завдяки своїй перемозі набрав 36 очок, Вест Бромвіч з 20 замикає турнірну таблицю.

Чемпіонат Англії 2017/18, 29 тур

Лестер – Борнмут – 1:1

Голи: Марез, 90+7 – Кінг, 35 (пен)

Саутгемптон – Сток Сіті – 0:0

Суонсі – Вест Хем – 4:1

Голи: Кі Сон Йон, 8, Ван дер Хорн, 32, Кінг, 48, Дж. Айю, 63 (пен) – Антоніо, 79

Тоттенхем – Хаддерсфілд – 2:0

Голи: Сон Хин Мін, 27, 54

Уотфорд – Вест Бромвіч – 1:0

Гол: Діні, 77