УКР РУС

Сумний ювілей Джеррарда, "Лестер" покидає зону вильоту. Результати 34 туру АПЛ

25 квітня 2015 Читать на русском

Швидкий гол "Сандерленда", сьома поспіль поразка "Ньюкасла", надважливий успіх "Халла".

На "Хоторнс" Стівен Джеррард отримав можливість вийти на поле з перших хвилин. Настрій у капітана був безхмарний, адже сьогодні він досягнув позначки у 500 матчів в АПЛ. Щоправда, команда Тоні Пюліса зробила все для того, щоб зіпсувати легенді свято - "дрозди" відзахищалися "на нуль". Втрачені два очки відчутно похитнули надії Мерсисайду на потрапляння у топ-квартет за підсумками сезону.

Зате феєрить "Лестер". У матчі за "шість очок" команда Пірсона не пропустила від "Бернлі" з пенальті і одразу ж відкрила рахунок завдяки автоголу суперників. Господарі так і не оговталися від шоку, тож залишилися на останньому місці таблиці, тоді як "Лестер" вперше вибрався із зони вильоту.

Зробив він це напару з "Халлом". "Тигри" провели прекрасний матч на полі "Пелас", а "дублем" відзначився Даме НДойє - 0:2. Для "орлів" це друга поспіль поразка (до того ж - вдома), але Пардью може собі дозволити таку розкіш - його команда вже вирішила питання прописки на наступний сезон.

Зате замість "Лестера" у зону вильоту опустився "Сандерленд". Не врятувала "котів" навіть нічия на полі "Стока", де Коннор Вікхем відкрив рахунок вже на першій хвилині. Продовжує страждати КПР, який сьогодні мав чудову змогу переграти у дербі "Вест Хем", проте Чарлі Остін не реалізував пенальті.

Найгірша ситуація у "Ньюкасла". "Сороки" програли всьоме поспіль, знову пропустивши у свої ворота велику кількість м'ячів. Такими темпами команда Карвера може скотитися навіть у зону вильоту.

"Бернлі" - "Лестер" - 0:1 (0:0)

Гол: Дафф, 60, автогол

На 59-ій хвилині Тейлор ("Б") не зумів реалізувати пенальті

"Крістал Пелас" - "Халл Сіті" - 0:2 (0:0)

Голи: НДойє, 52, 90+2

"Ньюкасл" - "Суонсі" - 2:3 (1:1)

Голи: Перес, 20, де Йонг, 88 - Олівейра, 45+2, Сігурдсон, 49, Корк, 71

КПР - "Вест Хем" - 0:0

На 23-ій хвилині Остін (КПР) не реалізував пенальті

"Сток Сіті" - "Сандерленд" - 1:1 (1:1)

Голи: Адам, 27 - Вікхем, 1

"Вест Бромвіч" - "Ліверпуль" - 0:0