УКР РУС

Сухоцький: Зоря пропонувала мені новий контракт, але я давно вирішив, що хочу піти

10 січня 2018 Читать на русском

Захисник Слована Братислави Артем Сухоцький прокоментував свій відхід з Зорі.

Артем Сухоцький в інтерв'ю Footboom.com заявив, що хотів новий виклик, тому вирішив перейти у братиславський Слован. Також українець додав, що головний тренер Юрій Вернидуб з розумінням віднісся до рішення захисника.

"Захотілося щось змінити в житті, спробувати себе в інших умовах і отримати новий досвід. Можу сказати, що йти з Зорі було нелегко. За два роки звик до команди. Мені було комфортно знаходитися в такому прекрасному колективі, де з першого дня відчув себе своїм у роздягальні, за що велика подяка хлопцям і тренерському штабу".

"Пропозиція від Зорі щодо нового контракту була, але вона надійшло, коли я вже вирішив, що буду йти. Якщо торкнутися теми умов договору, то дійсно, контракт мені пропонували краще, ніж був. Однак на той момент рішення було прийнято на користь Слована, так що справа була зовсім не в сумі контракту".

"Юрій Миколайович з розумінням поставився до мого вибору, за що йому теж величезне людське спасибі. Він продовжував мене ставити в основний склад і давати ігрову практику. У свою чергу, це мотивувало подвійно. Намагався його не підводити, адже він узяв на себе відповідальність перед керівництвом. В принципі, з усіма тепло попрощався, адже я нічого не приховував і за спиною у клубу нічого не робив".

"В кінці листопада подзвонили представники Слована і запитали, як я дивлюся на те, щоб продовжити кар'єру в Словаччині. Природно, мені стало цікаво. Я почав більше дізнаватися про команду і виявилося, що Слован будує новий сучасний стадіон, у клубу є амбіції, і головне, можливість повернути чемпіонство в Братиславу. Клуб розвивається, і я хочу робити це разом з ним", – сказав Сухоцький.