УКР РУС

Суха гра на мокрому полі. "К'єво" - "Рома" - 0:0

1 травня 2012 Читать на русском

"Рома" все далі від Ліги чемпіонів, а її тренер Луїс Енріке все ближче до звільнення. У матчі 36 туру Серії А із "К'єво" римляни виглядали зовсім непереконливо, і повинні бути вдячні долі за те, що узагалі не програли.

Та у Вероні важко грати будь-якій команді, адже стан газону на стадіоні “Марк Антоніо Бентегоді” ніколи не був високої якості. А тут ще й проливний дощ вніс свої корективи. Впродовж усіх 90 хвилин, а особливо у першому таймі, гра швидше нагадувала “ватербол”. Та “футбол відбудеться за будь-якої погоди” вирішив суддя і матчу зупиняти не став.

Зважаючи погодні обставини гравці багато помилялися, втрачали м'яча, але й небезпечні моменти також виникали “на рівному місці”. Щоправда, жодного з них реалізувати так і не вдалося. Знову ж таки, можна списати це на примхи погоди.

Та ближчими до перемоги були саме господарі і у другому таймі вони навіть одного разу проштовхнули м'яча у ворота Курчі, але із справедливо зафіксованого офсайду. Гравці ж “Роми” шукали щастя пробиваючи з далеку, однак м'яч так жодного разу і не опинився у сітці воріт Соррентіно.

Після того, як буде зіграно увесь тур, “Рому” від зони Ліги чемпіонів віддалятиме щонайменше три очки, але це лише в тому випадку, якщо інші чотири претенденти на бронзу свої матчі програють. “К'єво” ж може продовжувати грати у своє задоволення вже до завершення чемпіонату.

“К'єво” - “Рома” - 0:0

Попередження: Ріджоні, 37, Сардо, 61, Хетемай, 64, Урібе, 85 — Анхель, 54, Гаго, 86, Тотті, 89