УКР РУС

Судді заборонили Грозному користуватися планшетом

22 березня 2016 Читать на русском

Під час матчу 19-го туру української Прем'єр-ліги проти дніпродзержинської "Сталі" головному тренеру ужгородської "Говерли" В'ячеславу Грозному арбітри заборонили користуватися планшетом.

Повідомляється, що судді таке рішення могли аргументувати Регламентом, однак не зробили цього, оскільки в ньому такого пункту немає. Примітно, що на деяких зарубіжних стадіонах така заборона діє, але це робиться для того, щоб не порушувати авторських прав телетрансляторів. Грозному ж необхідно було переглянути просто деякі моменти гри.

Після гри такі дії арбітрів спровокували бурхливу реакцію від В'ячеслава Вікторовича:

"Я маю право користуватися iPad'ом і ніхто мені цього не заборонить! Колись поштовими голубами відправляли повідомлення, потім листи пішли, зараз використовуються електронні засоби зв'язку. Чому я та мої колеги-тренери не мають права користуватися технікою, щоб подивитися під час гри ті ж розіграші стандартів біля своїх, або чужих воріт? Це потрібно для розуміння того, хто не встигає, хто щось не так робить. Розумієте, це моя робота, і я маю право користуватися технікою. Всі користуються мобільними телефонами, я також ними користуюся. Мені ніхто не має права заборонити цього".

Судді своєю чергою, намагаючись перехопити ініціативу, відповіли доповідною запискою, в якій поскаржилися на поведінку Грозного та його підопічного Віталійса Ягодінскіса, який досить жорстко розмовляв з четвертим арбітром.

Нагадаємо, сама гра завершилась мінімальною поразкою "Говерли".

Грозний погрожує вигнати із "Говерли" гравців, які спілкуватимуться з пресою