УКР РУС

Суд заарештував майно титульного спонсора української Прем'єр-ліги

11 листопада 2015 Читать на русском

Титульним спонсором елітного дивізіону чемпіонату України з футболу компанією "Парі-Матч" зацікавились правоохоронні органи.

Суд заарештував майно організаторів в Україні незаконного грального бізнесу на сайті компанії "Парі-Матч". Клопотання про арешт подало Головне слідче управління МВС, яке звинувачує букмекерів в організації азартних ігор, заборонених в Україні.

Про це стало відомо з ухвали Печерського суду Києва від 23 жовтня 2015 року, розміщеного в Єдиному реєстрі судових рішень. Згідно з судовими матеріалами, Головне слідче управління МВС 13 серпня 2015 року відкрило кримінальне провадження за фактом ведення грального бізнесу (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

15 жовтня 2015 року на підставі постанови Шевченківського суду Києва, було проведено обшук за місцем проживання одного із засновників (ім'я не вказано). Під час обшуків були виявлені документи, предмети та речі, які свідчать про організацію та проведення азартних ігор під логотипом "Парі-Матч".

У кримінальній справі зазначено, що власником бренду "Парі-Матч" є компанія ТОВ "Парі-Матч". Відповідно до реєстру юридичних осіб, бенефіціарами компанії, яка зареєстрована в Києві, є Тетяна Білоруська та Едуард Швіндлерман. Щоправда, підтвердити, що в кримінальній справі мова йде саме про них, не вдалося.

Нагадаємо, влітку Прем'єр-ліга знайшла титульного спонсора на два сезони, за умовами договору з яким отримала 43 мільйони гривень.