УКР РУС

Суд слідом за Павелком відсторонив генсека УАФ від виконання обов'язків – в організації все заперечують

14 березня 2023 Читать на русском

Генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький отримав продовження відсторонення від роботи в асоціації футболу.

Запісоцький одразу за Павелком отримав продовження відсторонення від роботи в УАФ рішенням Печерського суду Києва, повідомляє Football Hub. Термін відсторонення такий самий, як і в його боса – до 13-го травня 2023 року.

Суд продовжив відсторонення Павелка з посади президента УАФ – в організації вже відреагували

Втім, офіційна сторінка УАФ у Facebook спростувала цю інформацію так само, як і щодо Андрія Павелка. "Генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький не відсторонений від обійманої посади, він продовжує виконувати свої обов’язки. Вдруге роз'яснюємо: за підсумками засідання суду щодо "продовження" строку дії тимчасового "відсторонення" генерального секретаря УАФ Юрія Запісоцького з посади суддя "продовжив" такий строк до 13 травня.

Проте продовження де-юре та де-факто не відбулося. Рішення суду, яким уперше було частково задоволене клопотання прокурорів про тимчасове відсторонення Юрія Запісоцького, не набрало законної сили! Бо суддя встановив особливий порядок його виконання – рішення набуде чинності тільки після оскарження в апеляційній інстанції.

Тому наразі таке рішення не набуло чинності. Генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький оскаржив попередню ухвалу суду. Апеляційний розгляд триває", – йдеться в повідомленні.

"Закуплявся на Привозі – звідти у збірну поїхав": батько чемпіона світу – драма з Чорноморцем, медовий місяць зі Сабо