УКР РУС

Суаресу - Золоту бутсу, Маккея - не звільняти! "Ліверпуль" - "Кардіфф" - 3:1. ВІДЕО

21 грудня 2013 Читать на русском

"Ліверпуль" провів ураганні 45 хвилин і повернув собі першу сходинку.

Перший тайм - неймовірно потужне домінування "Ліверпуля". Господарі буквально пошматували команду Маккея на очах власника валлійського клубу Вінсента Тана, який возсідав у віп-ложі. Два нові шедеври поклав Луїс Суарес, ще один гол записав на свій рахунок Стерлінг - зі зручного пасу капітана команди. Годі собі й уявити, що було б, якби після удару Коутінью гостям не підіграла штанга. Або якщо б Стерлінг реалізував ще парочку моментів, які у нього були.

Після відпочинку "Ліверпуль" вийшов помітно спокійнішим, чим "Кардіфф" відразу ж скористався. Висока подача Віттінгема зі штрафного, ніхто не заперечує проти удару Матча, який причаївся на куті воротарського майданчика і тонко поцілив у дальній кут - 3:1. В наступні десять хвилин валлійці ще кілька разів були близькими до того, щоб скоротити відставання до мінімуму. Та згодом господарі діловито відтиснули "синіх" від своїх воріт, а Суарес ледь не оформив хет-трик - стійка.

Довівши справу до фінального свистка, Мерсисайд знову повертається на першу сходинку. Вона ж і залишиться у команди Роджерса, якщо "Арсенал" програє у понеділок "Челсі". Щодо "Кардіффа", то команда Маккея у другому таймі повністю реабілітувалася за стартовий провал. Проте, чи переконає це Тана не звільняти тренера?

"Ліверпуль" - "Кардіфф" - 3:1 (3:0)

Голи: Суарес, 25, 45, Стерлінг, 42 - Матч, 58

Попередження: Шкртел, Стерлінг