УКР РУС

Суарес та Роналду забивають своє. "Барселона" - "Реал" - 2:1

23 березня 2015 Читать на русском

Завдяки важкій перемозі "блаугранас" збільшили відрив від "вершкових" до чотирьох очок.

Гра розпочалась спокійною розвідкою господарів. Все ж реальних гольових моментів не було. Першим небезпечним моментом можна назвати влучання у поперечку Роналду фактично з метра. Гол "Барси" вийшов доволі несподіваним: Мессі з Неймаром чаклували біля м'яча. Після навісу Мессі Матью вистрибнув найвище і невідпорно пробив мимо Касільяса.

Після пропущеного гола "вершкові" почали інтенсивніше напирати на ворота Браво, адже  навіть нічия їх не влаштовувала. В одній з гострих контратак Роналду зумів переграти центр захисту "блаугранас".  У кінці тайму португалець міг відзначитись ще раз, однак Браво ледве перевів м'яч на кутовий.  

Ініціативно з боку підопічних Анчелотті розпочався другий тайм. Однак переломний момент наступив вже через 10 хвилин і "Реал" поволі почав ніяковіти у боротьбі. Алвес зі своєї половини вивів Суареса на ворота, який зумів проштовхнути м'яч у боротьбі з двома захисниками. Щораз було ближче до фінального свистка, тим більше не було видно "Реала" біля воріт "Барси". Господарі змарнували декілька моментів для збільшення рахунку, зокрема схибили Мессі, Суарес та Неймар. У "Реала" у рідкісній контратаці міг відзначитись Бензема, який після незграбного удару влучив у ногу захисника і Браво ледь-ледь перевів м'яч на кутовий.

"Барселона" - "Реал" - 2:1

Голи: Матью, 19, Суарес, 56 - Роналду, 31