УКР РУС

Суарес рятує програний матч. "Ліверпуль" - "Челсі" - 2:2. ВІДЕО

21 квітня 2013 Читать на русском

Свого часу Фернандо Торрес і Рафа Бенітес принесли чимало користі для "Ліверпуля". Тепер їх клубні кольори не червоні, а сині. Проте зовсім не ця сюжетна лінія виявилася головною в матчі.

Луїс Суарес - ось хто став основною дійовою особою поєдинку. Ну і Даніель Старрідж, який вийшов на заміну після перерви - як же без нього. Ці хлопці знову врятували для Мерсисайду увесь матч.

У першому таймі Луїс чіплявся за кожен м'яч, бив по воротах, але не фартило. Натомість "аристократи" зіграли дуже змістовно, провівши кілька обдуманих атак, одна з яких привела до голу Оскара. Стартові хвилини другого тайму нагадували ураган. Старрідж в першу ж хвилину свого перебування на полі видав пас-цукерку на Джеррарда, а потім сам зарядив у стійку.

Врешті, навіс Суареса - і Даніель таки забиває! Проте уругвайський форвард одразу нівелює свою заслугу, зігравши рукою у власному карному - Азар пенальті виконує блискуче. Вихід "Термінатора" Шелві "Ліверпулю" не допоміг. Довелося дуету Старрідж-Суарес знову усе вирішувати самотужки. Коли Кевін Френд лаштувався дати фінальний свисток, Старрідж навісив у воротарський, де Суарес єдиним ударом підняв на ноги увесь "Енфілд". Героїчний, красивий фініш для одних і розчарування для інших. Бенітес втрачає важливі очки в боротьбі за Лігу чемпіонів.

"Ліверпуль" - "Челсі" - 2:2 (0:1)

Голи: Старрідж, 52, Суарес, 90+7 - Оскар, 26, Азар, 57, з пен.

Попередження: Хендерсон, Лейва, Суарес, Каррагер - Торрес, Аспілікуета