УКР РУС

Суарес повернувся! "Ліверпуль" - "Тоттенхем" - 0:0. ВІДЕО

6 лютого 2012 Читать на русском

Заключний матч 24 туру видався бойовим, хоча й "посушливим".

онлайн-трансляція

Ось ми й дочекалися повернення Луїса Суареса, який врешті досидів 8-матчеву дискваліфікацію! Було цікаво, чи з камбеком уругвайського форварда до "Ліверпуля" не повернуться старі проблеми – непорозуміння в атаці і брак морально-вольових якостей. Насторожував мерсисайдців ще й той факт, що "Тоттенхем" для них – найнезручніший суперник. Статистика останніх поєдинків зі "шпорами" просто катастрофічна – три поразки з загальним рахунком 1:8. Обидві команди перебувають на піку ігрової і психологічної форми, тож це вагомий аргумент, аби переглянути поєдинок на "Енфілді".

Перемога наближувала "шпори" до "МЮ" на відстань якихось трьох очок. Натомість тріумф господарів повертав Мерсисайд до боротьби за путівку в Лігу чемпіонів. Адже до "Ньюкаслу" й "Челсі" рукою подати. Однак, як часто буває у подібних випадках, усі думки про "турнірку" полетіли коту під хвіст, коли ноги гравців обох клубів ступили на смарагдовий килимок.

Перший тайм пройшов під знаком цілковитого домінування господарів. У "Лівера" мало що вдавалося попереду, проте "Тоттенхем" до власних воріт мерсисайдці не підпускали. Не дивно, що найяскравішим враженням став "вихід" місцевого кота, який дефілював по штрафному майданчику Фріделя.

Після перерви стало веселіше. "Енфілд" жив очікуваннями виходу Луїса Суареса, і це таки трапилося на 66-й хвилині. Вийшов уругваєць, і практично одразу схопив "гірчичник", врізавши Паркеру в сонячне сплетіння. Щодо моментів, то одразу кілька зручних нагод змарнував Керрол, а в гостей вихід на побачення з Рейною "запоров" Бейл. У підсумку, доволі логічна нічия - 0:0.

"Ліверпуль" - "Тоттенхем" - 0:0

Попередження: Суарес, 70, Шкртел, 76 - Паркер, 39, Бейл, 54