УКР РУС

Суарес мав переїхати у Рівер Плейт – угода зірвалась через Кубок Лібертадорес

7 липня 2022 Читать на русском

Колишній форвард Ліверпуля, Барселони й Атлетіко Луїс Суарес зізнався, що мав нагоду повернутись у Південну Америку.

35-річний нападник став головною ціллю наставника Рівер Плейт Марсело Гальярдо після продажу Хуліана Альвареса у Манчестер Сіті. Але "мільйонери" вилетіли з Кубка Лібертадорес в 1/8 від Велес Сарсфілд, що поставило хрест на сподіваннях підписати Суареса.

Суарес може стати одноклубником Маліновського – все заради чемпіонату світу

"Я був дуже схвильований можливістю вирушити у Рівер, щоб поборотись за Кубок Лібертадорес. Мріяв виграти кубок у Південній Америці. Втім, ця можливість відпадає, адже Плейт вилетів з турніру.

Так, ще півтора місяця тому заявляв, що не збираюсь покидати Європу, але аргентинці наполягали. Мені довелось обдумати пропозицію, коли з'явилась така нагода. Було приємно бачити, як вони хочуть мене підписати. Кожен гравець потребує ласки. Рівер давав мені це, Насьйональ міг би спробувати теж. Мені прикро, що вони не зателефонували", – цитує пояснення Луїса AS.

Нагадаємо, раніше уругваєць виступав за Насьйональ, Гронінген, Аякс, Ліверпуль та Атлетіко, але найбільшої слави здобув у Барселоні, за яку награв майже 300 поєдинків.

Чверть століття тому Феномен запустив лавину: 10 найдорожчих футболістів у історії, які по черзі били трансферний рекорд