УКР РУС

Суарес дебютує в Класіко, "Галатасарай" націлений на Полді

17 жовтня 2014 Читать на русском

Офіційний дебют Луїса Суареса, трансферна забаганка "Галатасарая" і зміна господаря Кубка Африки-2015 - про все це і трохи більше дивіться в дайджесті.

Проти "Динамо" без шести основних гравців. Протистояння "Говерли" із командою Реброва у цьому турі пропустять Коваль, Люлька, М’якушко, Каверін, Ягодінскіс та Панфілов. Усіх гравців ужгородці орендували в "Динамо", тож проти киян футболісти грати не можуть.

Дебют Суареса в "Барселоні" відбудеться на "Сантьяго Бернабеу". Принаймні у цьому переконує каталонське видання Sport.es, яке прогнозує появу уругвайця у стартовому складі каталонців у поєдинку 9-го туру Прімери проти "Реала". Ель Класіко команди зіграють через тиждень - 25-го жовтня.

Лукаса Подольскі кличуть до Туреччини. Чемпіона світу у складі збірної Німеччини не проти переманити до себе "Галатасарай". При цьому у боротьбі за форварда "Арсенала" стамбульцям доведеться виграти конкуренцію в італійських "Ювентуса" та "Інтера". 

У Кубка Африки може змінитись господар. У континентальній федерації футболу розглядають можливість перенесення турніру із Марокко до Гани. Причина - розповсюдження вірусу еболи, через що марокканці можуть відмовитись від проведення турніру.