УКР РУС

Ступар: Не думаю, що нове призначення вплине на роботу Колліни в Україні

21 січня 2017 Читать на русском

Екс-арбітр ФІФА Мирослав Ступар прокоментував призначення П'єрлуїджі Колліни на посаду голови суддівського комітету ФІФА.

"Те, що Колліна очолив суддівський Комітет ФІФА – позитив для наших арбітрів. Принаймні, в теорії Колліна матиме більше можливостей просувати українських суддів. І якщо хтось проявить себе по-справжньому добре, то зможе перейти до еліт-групи, представники якої судять матчів чемпіонатів світу та Європи.

Проте, знову повертаємося до початкової точки. Те, як Колліна працює в Україні, змушує скептично поглядати на нове призначення італійця. У нас лобіюють інтереси відверто слабких арбітрів. Як би там не було, Колліну вітаємо з новою посадою. Але не думаю, що це призначення якось вплине на роботу італійця в Україні. Адже такої зарплатні як у нас П'єрлуїджі точно ніде більше не отримає і відмовлятися від наших грошей не буде", – розповів Ступар.

Нагадаємо, що Колліна обраний головою суддівського комітету ФІФА.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу