УКР РУС

Ступар: Гравці Шахтаря та Динамо протестували чи не проти кожного свистка

23 липня 2017 Читать на русском

Відомий у минулому арбітр ФІФА Мирослав Ступар дав свою оцінку суддівству у матчі Шахтар – Динамо у 2-му турі УПЛ.

"Можаровський добре підготувався до поєдинку. Обрав правильну тактику щодо застосування санкцій і ведення гри. А головне що? Головне не нашкодити грі. З чим Можаровський і впорався. Перший тайм пройшов без попереджень. І тут секрет не у тому, що футболісти поводили себе зразково, адже тренери налаштували команди на безкомпромісну, напружену боротьбу. В сутичках ніхто нікому не поступався, а емоцій було достатньо.

Це стосується і Паулу Фонсеки – він наче відчував неладне. Португалець поводив себе експресивно, тому Романову довелося заспокоювати тренера. Гравці на полі протестували чи не проти кожного свистка. Можаровський фіксував фоли, а футболісти сприймали цю фіксацію образливо. І робили це показово, як, наприклад, Кадар на восьмій хвилині, махнувши рукою в бік арбітра. Формально Можаровський міг покарати Кадара карточкою, але Юрій застосував слово і це вплинуло на футболістів у подальшому", – цитує Мирослава Ступара Ua-football.

Нагадаємо, Динамо перемогло Шахтар завдяки голу Мбокані. Дивіться відео гола та огляд матчу. Олександр Хацкевич та Паулу Фонсека прокоментували результат зустрічі. Шахтар перерва вражаючурезультативну серію. Андрій Шевченко відзначив серце лева Динамо.

Людьми, яких повиганяв Ребров. 6 висновків Класичного дербі