УКР РУС

"Сцикуни нехай грають у шахи": Леоненко закликав Шахтар і СК Дніпро-1 послати подалі легіонерів-боягузів

11 червня 2022 Читать на русском

Скандальновідомий Віктор Леоненко пропонує радикальні методи вирішення проблеми з футбольними заробітчанами.

"Чемпіонат має проходити в Україні! Шахтар та СК Дніпро-1 хочуть проводити матчі у Польщі, щоб зберегти легіонерів, але в цьому випадку їм треба просто розібратися з футболістами. Тому що гроші в Шахтарі вони хочуть отримувати, а грати тут не дуже хочуть. Треба пояснити ситуацію чи послати.

"В мене буде дорожче, ніж в інших": Леоненко анонсував відкриття власної Академії з топ-тренерами

У нас уже діти граються, ветерани грають, турніри проводяться. Якщо вони (легіонери, – прим.) такі сцикуни, то нехай їдуть грати до себе додому. У моїй команді (Леоненко тренує збірну "Зірок українського футболу", – прим.) чемпіонів країни більше, ніж у нинішньому Динамо. І нічого, ми граємо товариські ігри. Хоч і бомбардують, ми не боїмося.

Я б на місці президента Шахтаря розбирався. Якщо ви боїтеся – тоді пішли нахрін. Це буде ненормально, якщо дві команди гратимуть у Польщі, а решта тут. Я розумію, що потрібно готуватися до Ліги чемпіонів, але тут питання стоїть більше щодо порядності футболістів.

Яким буде Шахтар без іноземців? Перебудовуватимуться, життя на легіонерах не закінчується, тим більше на сцикунах. З них уже нічого не зліпиш, якщо в їхніх головах лише одна думка: що зараз ракета прилетить. Сцикуни нехай грають у шахи", – сказав Леоненко у коментарі FanDay.

Нагадаємо, сезон 2021/22 був завершений достроково через напад Росії на Україну. Новий сезон на всіх рівнях (УПЛ, Перша ліга, Друга ліга, жіночий чемпіонат) стартує вже у серпні.

Росія напала на Україну: важливе рішення ФІФА, легенда завершує кар'єру в збірній (LIVE)