УКР РУС

Стратегію ФФУ по розвитку футболу в Україні напише всесвітньо відома компанія

13 грудня 2016 Читать на русском

Президент ФФУ Андрій Павелко розповів про написання стратегії розвитку футболу в Україні.

"ФФУ спільно з всесвітньо відомою компанією "Ернст енд Янг" розпочинає роботу над створенням комплексної стратегії розвитку футболу в нашій країні. Таке рішення ми прийняли під час засідання виконкому Федерації. Займатися цим процесом буде вже сформований в структурі ФФУ Комітет стратегічного розвитку футболу.

Власне, робота над підготовкою створення програми, здатної відродити славні футбольні традиції України, ведеться нашою командою з початку 2016 року. Зокрема, розроблена концепція "Стратегія-2030", в рамках якої ми почали ревізію існуючої спортивної інфраструктури, розробляємо нові тренувальні програми для спортсменів і курси навчання тренерів, а також підготували до запуску завод з виробництва штучного покриття для стадіонів і майданчиків.

З огляду на досвід фахівців "Ернст енд Янг" і визнаний авторитет компанії в світі, впевнений, що разом ми створимо якісний покроковий план, який дозволить підняти український футбол на найвищий рівень.

Паралельно ФФУ починає новий етап в боротьбі з договірними матчами. За цей напрям в Федерації тепер відповідатиме добре відомий всій Європі Франческо Баранка. Делегати виконкому одноголосно підтримали його кандидатуру на пост глави Комітету з етики та чесної гри. Визнаний авторитет Франческо дає всі підстави сподіватися на те, що незабаром ми зможемо викорінити ганебну практику договірних матчів в Україні", – повідомив Павелко у фейсбуці.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу