УКР РУС

Стороженко: Курченко не продасть "Металіст", а Ярославський купувати його не планує

6 грудня 2015 Читать на русском

Колишній віце-президент ФФУ Сергій Стороженко прокоментував чутки щодо продажу клубу нинішнім президентом "Металіста" Сергієм Курченком.

"Курченко в жодному разі не збирається продавати "Металіст". Я такий впевнений, тому що я оптиміст, тому що я харків'янин, тому що я бачу настрій людей, тому що я бачу настрій вболівальників, тому що я бачу настрій влади, тому що я бачу, що є можливість у власника, якщо він хоче бути власником, змінити ситуацію.

Я не вірю в те, що Курченко готовий продати клуб. Це все балачки. Якби Курченко мав бажання позбутися клубу, то я б особисто пропонував би йому деякі шляхи для цього. Він не хоче, він буде власником. Мені це відомо, оскільки спілкуюся з ним опосередковано, скажемо так. Він не буде продавати клуб. Це все балачки. Я навіть не розумію тих, хто це все розповсюджує. Це його власність, це його актив.

З Ярославським спілкуюся щодня. Наприклад, вчора обговорювали матч "Челсі". А щодо справи "Металіста", то Олександр Владленович відверто сказав, що він не планує купувати ФК "Металіст". Це було місяці 2, чи 3 тому. Він давав інтерв'ю та прямо про це сказав: "Клуб не продається, і в мене немає планів його купувати". Але ситуація так стрімко змінюється в футболі, в житті, в Україні, світі, що більш конкретно про це слід запитати Ярославського", - зазначив Стороженко в ефірі програми "Великий футбол".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ярославський може придбати "Металіст" вже взимку.

Читайте також:
Севідов: Курченко дав згоду на продаж "Металіста"

Стороженко: Курченко має зрозуміти, що йому більше не дадуть грабувати "Металіст"