УКР РУС

"Сток Сіті" завдяки дублю Боні обіграв "Суонсі"

31 жовтня 2016 Читать на русском

У 10 турі АПЛ "лебеді" не зуміли протиставити свої козирі "гончарам" (3:1).

Команди зі стартовим свистком побігли в атаку, тому довго чекати на перший гол вболівальникам не довелося. Вже на 3 хвилині господарі отримали право виконати кутовий, який і призвів до взяття воріт. Аллен підхопив м'яч і відразу прострілив на дальню стійку, куди вбігав Боні. Вілфред вміло зіграв на випередження, змусивши фанів "Британії" шаленіти.

Але не встигли "гончарі" відсвяткувати, як "Суонсі" зрівняв рахунок. Сігурдссон опинився з м'ячем на куті штрафного майданчика господарів, звідки виконав шикарний навіс у володіння Гранта. Роутледж зіграв головою на випередження і змусив голкіпера та захисника спостерігати, як сфера залітає у сітку.

Ключовий момент у матчі трапився на 55 хвилині, коли Мовсон необережно зіграв біля власних воріт і "замкнув" передачу Собхі. А закріпила перевагу "Сток Сіті" все та ж зв'язка Аллена та Боні. Фабіанскі парирував удар валлійця, але з добиванням його партнера впоратися не зумів. Завдяки цьому успіху "Сток Сіті" піднімається на 12 місце чемпіонату, а "Суонсі" досі не може вибратися із зони вильоту.

Англія. АПЛ, 10 тур

"Сток Сіті" – "Суонсі" – 3:1

Голи: Боні, 3, 73, Мовсон, 55 (аг) – Раутледж, 8