УКР РУС

Стеценко: У "Дніпра" були проблеми з кадровим потенціалом команди

10 вересня 2015 Читать на русском

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко поділився думкою щодо літньої трансферної кампанії дніпропетровців.

"У нас були проблеми з кадровим потенціалом команди. Про це неодноразово говорив Мирон Маркевич. І плодом тих зусиль, які доклала служба скаутів, стало запрошення 6 футболістів. Сподіваюся, вони нам допоможуть в цьому сезоні, у тому числі в Лізі Європи. Складно говорити про те, як гравці проявлять себе на футбольному полі, тому що всі ці трансферні питання вирішувалися в останній місяць. І фактично кожен із цих гравців або не брав участь в офіційних матчах, або зіграв дуже мало часу. Тому ступінь корисності цих гравців буде визначена пізніше.

Ми всі сподіваємося, що всі хлопці підійдуть до матчів в кращих кондиціях, і допоможуть команді вирішувати ті завдання, які перед нею стоять.

Це все домисли про те, що ця трансферна компанія була провальною, що Мирон Богданович кудись зібрався, що у Ігоря Коломойського не було грошей на трансфери, а потім раптом з'явилися... Це домисли! Є така приказка: "Курчат по осені рахують". Так от ми їх порахували 2-го вересня. Ось, будь ласка, 6 футболістів. Деякі прийшли, як вільні агенти. Деякі придбані за досить немалі суми. Так що давайте не будемо фантазувати, а будемо приймати те, що маємо", - розповів Стеценко.

Нагадаємо, що сьогодні відбулася презентація новачків дніпропетровського "Дніпра".

Читайте також:

"Дніпро" забив 9 голів у товариській грі (ВІДЕО)

"Дніпро" отримав нагороду за прогрес року від боса "Баварії" (ФОТО)

Селезньов повернеться на поле до матчу "Дніпра" з "Лаціо"