УКР РУС

Стеценко: Часи принципового протистояння "Дніпра" і "Металіста" минули

27 вересня 2015 Читать на русском

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко поділився очікуваннями від матчу команди проти "Металіста" у 9 турі УПЛ.

"Матч "Дніпра" проти "Металіста"? Так, для нас це раніше було дуже принципове протистояння, тому що, ви ж знаєте, у нас і вболівальники постійно сварилися. А зараз ось у зв'язку з тією політичною ситуацією, яка склалася в Україні, у нас і вболівальники помирилися, вже немає ніякого антагонізму і ніяких конфліктів. Ну і плюс, на полі як такого принципового протистояння вже немає. Тому що свого часу, коли "Дніпро" і "Металіст" були в процесі боротьби за якісь призові місця, то звісно, що матчі проходили під знаком великого протистояння, скажімо так. Команди виходили на поле повністю відмобілізованими.

Ну а зараз, на превеликий жаль, харківський клуб переживає не найкращі часи. Ви прекрасно розумієте, скільки звідти пішло хороших футболістів і тих гравців, які представляли той "Металіст", про який я говорив щойно. Той же Мирон Богданович звідти пішов і прийшов до нас. Я вважаю, що така команда, як "Металіст" має бути нагорі турнірної таблиці і створювати конкуренцію провідним командам. Але, на превеликий мій жаль, так вийшло, що у них є проблеми, і відповідно ці проблеми не можуть не позначатися на їх турнірному становищі. Тому я думаю, що особливо важливим цей матч не буде. Це буде рядовий матч чемпіонату. На жаль, часи принципового протистояння з харків'янами минули.

Гравці, які грали, або правильніше сказати уособлювали харків'ян, зараз грають за "Дніпро". Є футболісти, той же Назаренко, який був завжди одним з лідерів нашої команди, а зараз волею долі опинився в "Металісті". Але, в будь-якому випадку, я не думаю, що це настільки принципово, наскільки це було в попередні роки", - сказав Стеценко.

Матч "Металіст" - "Дніпро" відбудеться сьогодні, 27 вересня, на стадіоні "Дніпро Арена". Початок о 19:30.

Читайте також:

"Металіст" - "Дніпро". 9 тур УПЛ. Анонс