УКР РУС

Стерлінга вимагали виключити зі складу збірної Англії через татуювання, але FA підтримала футболіста

30 травня 2018 Читать на русском

Нападник збірної Англії Рахім Стерлінг зробив татуювання із зображенням гвинтівки М-16.

Організація "Матері проти зброї" закликала виключити форварда Манчестер Сіті Рахіма Стерлінга зі складу збірної Англії через це татуювання.

"Стерлінгу має бути соромно. Тату жахливе, це просто ганьба. Це неповага до молодих людей, які загинули від зброї. Ми вимагаємо, щоб він видалив тату лазером або зробив інший малюнок поверх нього.

Якщо він відмовиться – його потрібно вигнати зі збірної Англії. Він повинен подавати приклад, а замість цього рекламує зброю", – йдеться у заяві організації.

Фанат берлінської Герти зробив собі татуювання, яке є квитком на всі домашні матчі клубу

Стерлінг був змушений відреагувати на критику. Гравець пояснив, що зробив татуювання в честь батька, якого застрелили, коли футболіст був дитиною.

"Коли мені було два роки, мій батько загинув від пострілу. Я пообіцяв собі, що ніколи в своєму житті не доторкнуся до зброї, я стріляю правою ногою, так що у цьому татуюванні є більш глибоке значення", – написав Стерлінг у своєму профілі в Інстаграм.

"Що це означає?", – фанати Ліверпуля намагаються перекласти текст тату, яке зробили в Києві

Стала на захист гравця і Футбольна асоціація Англії (FA).

"Ми всі підтримуємо Стерлінга і поважаємо чесний і щирий коментар, який він дав щодо цього. На даний момент вся англійська національна команда зосереджена виключно на підготовці до майбутнього чемпіонату світу", – йдеться в заяві прес-служби FA.