УКР РУС

Степаненко: З Ворсклою не будемо берегтися ні на Фейєнорд, ні на Динамо

12 жовтня 2017 Читать на русском

Хавбек Шахтаря Тарас Степаненко розсипався у компліментах найближчому супернику та розклав пріоритети найближчих матчів.

"Думаю, на вболівальників чекає цікавий матч. Ворскла зараз в хорошій формі. У них в команді достатньо кваліфікованих футболістів. Упевнений, буде складно. Але, скажу відверто, нам дуже подобається проводити такі поєдинки.

Феррейра: У чемпіонаті Аргентини Шахтар став би чемпіоном

У нас з полтавцями матчі завжди складаються важко. Ворскла – команда з характером. Вони дійсно гідні того місця, на якому зараз розташувалися. Не розумію, як вони в минулому сезоні опинилися поза першою шісткою. За якістю гри, по підбору футболістів, суперник заслужено перебуває серед лідерів чемпіонату.

Після Ворскли буде три дні на відновлення. Цілком достатньо часу, щоб підготуватися до Ліги чемпіонів. Всі команди в Європі грають в такому режимі. Думаю, ми зможемо швидко перемкнутися. Головне – досягти позитивного результату в п'ятницю. Можу сказати, що про Фейєнорд ми поки не думаємо.

Instat: Фред — найкращий гравець першого кола УПЛ, Шахтар — найкраща команда

Не будемо берегтися і перед поєдинком проти Динамо. Тільки якщо ми будемо крок за кроком йти від матчу до матчу, то зможемо залишитися на вершині турнірної таблиці і зайняти необхідне місце в групі Ліги чемпіонів. Повторюся, зараз для нас найважливіший матч – з Ворсклою, потім команду чекає зустріч з Фейєноордом, а вже потім будемо готується до гри проти Динамо", – цитує Тараса Степаненка Football.ua.

Нагадаємо, що 13-го жовтня Шахтар у чемпіонаті зіграє з Ворсклою, 17-го – на виїзді зустрінеться з Фейєноордом у Лізі чемпіонів, а 22-го проведе класичне протистояння з Динамо.