УКР РУС

Степаненко: З іспанцями граємо вдома, думаю, шанс у нас буде

6 жовтня 2015 Читать на русском

Півзахисник "Шахтаря" та збірної України Тарас Степаненко поділився очікуваннями від майбутніх матчів проти македонців та іспанців.

"Настрій хороший, бойовий. Готуємося до обох матчів з повною відповідальністю. Обидва матчі важливі. Тому що з Македонією потрібно виграти, щоб не втратити очки загальнокомандні, а з Іспанією це наш шанс зачепитися за найкраще третє місце. Нам потрібно докласти усіх сил для перемоги. Ми з іспанцями граємо вдома, думаю, шанс у нас буде.

У збірну викликані кращі футболісти країни, які повинні розуміти: до кожного поєдинку потрібно готуватися і налаштовуватися окремо. Якби перед матчем з Македонією було ясно, що нам останній поєдинок не важливий, то можна було б робити якісь заміни, кого берегти, а так треба, я думаю, до кожної гри готуватися окремо, щоб домагатися максимального результату.

Не зіграють Дієго Коста та Іньєста? Ну, Ви знаєте, там стільки гравців, що якщо хтось випадає, то замість нього виходить гравець не гірший, а то і кращий. Тому давайте не будемо дивитися, що хтось не зіграє, у них є інші футболісти", - розповів Степаненко.

Нагадаємо, раніше своїми думками щодо майбутніх матчів поділився Олександр Караваєв та Артем Федецький.