УКР РУС

Степаненко: Якщо б я ще в цьому епізоді не розібрався...

25 березня 2016 Читать на русском

Автор єдиного голу у ворота збірної Кіпру Тарас Степаненко в ефірі каналу "Футбол 1" поділився враженнями від перемоги у товариському матчі.

Товариські матчі
завершено
-

- Тарасе, як ваше здоров'я?

- Є дискомфорт в задній частині м'яза стегна. Це ще після гри з "Андерлехтом". Я робив певні процедури і вправи, але набігався сьогодні і відчув дискомфорт. Це товариський матч, і немає сенсу отримувати травму перед завершенням сезону, тому вирішив поберегтися.

- Ви забили переможний м'яч. Опинилися в тому місці, в якому потрібно було?

- Якщо б я ще в цьому епізоді не розібрався...Я не знаю, як раніше м'яч не влетів, адже я вже бачив його у воротах. Сьогодні мені пощастило, і я радий, що цей гол приніс перемогу нашій команді.

- Наскільки важко було в такій експериментальній грі?

- Я вважаю, що це правильно. Хлопці постійно викликаються до збірної, і треба давати їм шанс зіграти. Це великий стимул для кожного. Дуже важливо, що в таких матчах дають зіграти. До чемпіонату Європи все може статися, тому кожен повинен бути готовий зіграти на такому рівні.

- В кінцівці у Кіпру почали з'являтися моменти.

- Зрозуміло, що краще, коли на полі хлопці один одного довго знають, є награні комбінації. А при такій великій кількості замін, коли на поле виходять молоді хлопці, які хочуть викластися на 100 відсотків, де не все виходить, але в цьому нічого страшного. Саме в таких матчах і набиваються гулі. Думаю, хлопці з гарним настроєм поїдуть додому. Зрозуміло, що сьогодні була не ідеальна гра, але є перемога. Рухаємося далі.

Нагадаємо, що матч Україна - Кіпр завершився перемогою "синьо-жовтих".