УКР РУС

Степаненко: Установку тренера виконали на 80%

28 березня 2018 Читать на русском

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко прокоментував підсумок матчу з Японією (2:1).

Товариські матчі
завершено
-

Тарас Степаненко в інтерв'ю Команда 1 поділився враженнями після березневих зборів та спарингів збірної України проти Саудівської Аравії (1:1) та Японії (2:1).

"Ми не так часто бачимося, щоб наші зв'язки відразу були на рівні. До матчу з Саудівською Аравією у нас було всього пару повноцінних днів для тренувального процесу. Проте, команда намагається грати в футбол, а не просто бити м'яч. У матчі з Японією у нас трохи змазана була кінцівка зустрічі, але взагалі, думаю, збірна України більше володіла м'ячем, більше створила небезпеку біля воріт азіатів і заслужено перемогла. Прикро тільки, що знову пропустили після розіграшу стандартного положення. Це, напевно, зараз наша ахіллесова п'ята. Будемо працювати, до офіційних матчів ще є час.

Головне, що ми завоювали максимальний результат. Збірна дуже хотіла здобути першу перемогу в 2018 році. А що стосується установки то, думаю, ми її виконали відсотків на 80. Багато вийшло комбінацій, які ми награвали на тренуваннях. Але знову ж таки, нам не вдалася тільки кінцівка матчу. Не в якості відмовки скажу, що було непросто через те, що були перельоти, поля не кращої якості. Я хвилині на 75-й відчував, що ноги підсіли", – сказав Степаненко.