УКР РУС

Степаненко: Тренери хочуть, щоб ми грали в атакувальний футбол

3 жовтня 2016 Читать на русском

Півзахисник збірної України та "Шахтаря" Тарас Степаненко поділився своїми емоціями від майбутнього матчу національної команди проти Туреччини.

"Конья – досить велике місто, з населенням близько 2 мільйонів осіб. Там знають, як підтримувати своїх футболістів. Стадіон був заповнений вщерть, коли ми грали в Лізі Європи. Підтримка у турків буде хорошою. За останній час ми зіграли з 3-ма командами з чеміонату Туреччини, тому звикли. "Динамо" теж грало з "Бешикташем".

Зараз зібрано новий тренерський штаб, який хоче нам піднести напрацювання, тактичні схеми, що дозволить команді грати в комбінаційний футбол, де переважають атакувальні дії.

Потрібно відходити від гри від оборони. У нас є технічні гравці, ми можемо нав'язувати свою гру супернику", – сказав Степаненко на прес-конференції перед відкритим тренуванням команди.

Збірна України проведе два матчі відбору ЧС-2018: 6 жовтня з Туреччиною і 9 жовтня з Косово. Поєдинок Україна – Косово міг бути перенесений в Туреччину, але буде зіграний все-таки в Кракові. Цю інформацію у коментарі “Футбол 24” підтвердив й президент ФФУ Андрій Павелко. Андрій Шевченко оголосив заявку збірної України на матчі з Туреччиною та Косово.

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях