УКР РУС

Степаненко: Соболю сказав, щоб не фолив, бо штрафний буде, і натомість сам 2 рази сфолив

7 жовтня 2016 Читать на русском

Тарас Степаненко, опорний півзахисник національної збірної України, прокоментував результат матчу Туреччина – Україна (2:2).

6 жовтня відбувся матч в рамках відбору до ЧС-2018 Туреччина – Україна, де наша збірна втратила перемогу, ведучи в рахунку. Тарас Степаненко поділився переживаннями стосовно поєдинку і фатального 11-метрового у ворота нашої команди.

Ярмоленко: Чесно кажучи, з пенальті пощастило

Про фол і призначення пенальті у ворота збірної України

Завжди так грав, і ніколи пенальті не ставили. Мені писали хлопці, які розуміються у цьому, що пенальті там не було. Судді виявилося видніше. Думаю, дався взнаки тиск трибун. Я, якщо чесно, подумав, що суддя свиснув щодо фолу в атаці, тому що суперник тягнув мене ззаду за футболку. Такі пенальті ставити... Це не робить честі рефері. Навіть не знаю, що сказати.

Про гру суперника

Звичайно, що Туреччина грала вдома при хорошій підтримці, їм потрібно було відігруватися та старатися забити гол. Вони трохи поміняли гру, і не знаю, чому ми фізично виявилися неготові, бо з 75 хвилини програвали у боротьбі та швидкості.

Вони дуже класно почали використовувати фланги, і Емре Мор дуже перспективний, від нього багато зараз залежить в команді, плюс в нього важко забрати мяч. Вони використовували фланги, і в нас з’являлися проблеми – не встигали закривати.

Про переживання стосовно привезених стандартів

Я в кінці трохи втомився. Ми ще сміялися, що я Соболю сказав, щоб не фолив, бо штрафний буде, і натомість сам 2 рази сфолив. Злякався, думаю, привіз пенальті, а зараз ще зі штрафного заб’ють. Це була б катастрофа.

Про результат матчу

Очко тут, думаю, це добре, але в душі залишилося те, що могли виграти. Були моменти у 1-му таймі, і в 2-му, щоб забити 3-ій гол... Але і нам десь повезло. 1-ий тайм був за нами, 2-ий – за ними, все закономірно.

До вашої уваги перші підсумки поєдинку Туреччина – Україна, а також огляд ігрового дня за участю інших національних збірних команд.

Туреччина – Україна. ДеМОРалізація. Наші оцінки