УКР РУС

Степаненко: Робитимемо все можливе, щоб закрити Ібрагімовіча

7 грудня 2015 Читать на русском

Півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів проти ПСЖ.

"Є невеликі проблеми зі здоров'ям. Просто в мене невелике ушкодження, тому брав паузу. Але нічого серйозного.

Містер проводить теоретичні заняття, пояснює, показує, як грає ПСЖ і як ми повинні проти них діяти. Зрозуміло, що буде важко. Але це останній поєдинок цього року, і ми повинні провести його гідно, налаштуватися, навіть незважаючи на те що після цього матчу на нас чекає відпустка.

Відсутність у Франції українських уболівальників? Це питання безпеки. Звісно, хотілося б, щоб наші фани були на цьому матчі - вони завжди нам допомагають. Але, враховуючи ситуацію, що склалася у Франції, так навіть краще. Тому що безпека людей, їхнє життя на першому місці.

До Парижа летіти не страшно. Тут посилили заходи безпеки, думаю, все буде дуже ретельно перевірятися. Тож жодних проблем не має бути.

Ібрагімовіч? Його всі хочуть зупинити, от тільки не в кожного виходить. Але, сподіваюся, нам це до снаги. Ібрагімовіч - хороший футболіст, зірка світового масштабу. Робитимемо все можливе, щоб його "закрити". А чи вийде - побачимо вже безпосередньо у вівторок.

Успішний результат проти ПСЖ залежить від усієї команди: від духу і налаштованості. Головне, щоб не сталося те ж, що в тому поєдинку: пропустили два швидких м'ячі, після чого, звісно, вже було важко грати - такий психологічний шок. Сподіваюся, ми не припустимося минулих безглуздих помилок.

Тактика на ПСЖ? На кожному занятті Містер відпрацьовує різні варіанти, схеми. Та й самі контратаки ми відпрацьовуємо часто. У цьому наша сила - у нас є швидкісні, технічні футболісти. Тож контратаки гратимуть значну роль у цій зустрічі", - сказав Степаненко.

Стежте за всіма найцікавішими подіями, що передують матчу 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Шахтарем" та ПСЖ, у режимі онлайн.