УКР РУС

Степаненко прокоментував рішення перенести Євро-2020

20 березня 2020 Читать на русском

Півзахисник Шахтаря та збірної України Тарас Степаненко відреагував на рішення про перенесення чемпіонату Європи і розповів, як відновлюється після операції.

"За рік може статися все, що завгодно. Хтось може втратити місце у складі збірної, хтось може травмуватися. Це такий процес, про який ніколи не можна загадувати.

Шабанов зізнався, що проводить час на карантині за легендарною "стрілялкою"

Чи будуть зміни в кращу або гіршу сторону – не можу сказати. Все буде залежати від гри футболістів за свої клуби, рівня виступів, результатів. Будемо сподіватися, що тренерський штаб буде тримати всіх футболістів у тонусі, створювати конкуренцію, збірна виросте і набереться досвіду.

Дуже чекав на Євро. Це – подія. Багато футболістів стільки років відіграли за збірну, але не змогли виступити на Євро. Для мене це великий турнір, я чекав і готувався. Рідні повинні були полетіти на всі матчі групи, все було організовано. Тому я засмутився. Але ми повинні розуміти, що ситуація в Україні і в світі важка, так що свої амбіції треба відкладати на другий план. Потрібно більше думати про здоров'я і близьких.

"Кожен повинен задуматись про допомогу Україні", – Ахметов виділив значну суму для боротьби з пандемією

Зараз тренуюся по 2 рази на день, база в моєму повному розпорядженні, оскільки через карантин всі хлопці по домівках перебувають, тільки травмовані приїжджають. Спокійно працюємо. Це навіть добре. Якби я бачив, що хлопці тренуються, а я не можу – то поспішав би, поспішав. А так розмірено йду за планом. Сподіваюся все буде добре", – сказав Степаненко Youtube-каналу FootballHub.

Нагадаємо, УЄФА переніс чемпіонат Європи на літо 2021 року. Турнір планують провести з 11 червня по 11 липня.

Євро-2020 перенесли, Україна з ризиком залишитися без Шевченка – хто виграв і програв від рішення УЄФА