УКР РУС

Степаненко: Не знаю як "Динамо", але ми будемо дуже мотивованими

4 червня 2015 Читать на русском

Півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко поділився очікуваннями від фінального матчу Кубка України.

"Нам не вдалося цього сезону стати чемпіонами, тому ми дуже хочемо виграти Кубок. Для нас це буде вкрай важливий матч, тим більше з "Динамо", принциповим суперником. У нас завжди з ними виходять такі жорсткі, чоловічі поєдинки. Гадаю, напруга буде серйозною.

Минулого фіналу Кубка пропустили після двох стандартів. Це козир "Динамо". Не можу сказати, що поступилися по грі. У першому колі програли киянам з мінімальним рахунком, причому вдесятьох. У принципі, матчі були рівні. У таких поєдинках, як правило, все вирішує якийсь момент. Важко сказати, чому так сталося. Мабуть, "Динамо" більше хотіло завоювати той Кубок.

Кияни стали діяти більш організовано і дисципліновано. Кожен гравець знає, що йому робити на полі. Видно, Сергій Ребров достукався до хлопців. Вони відчувають його довіру, тренер залучає велику кількість молодих футболістів.

Не знаю, як налаштовуватимуться "динамівці", але ми вже точно будемо дуже мотивовані. Нинішнього сезону цей трофей для нас є вкрай важливим.

Ми вже звикли проводити матчі на виїзді. По суті, цього сезону за нас тільки одного разу нормально вболівали - коли ми грали на "Оболонь-Арені" з "Іллічівцем". А так нас особливо ніхто не підтримує. Нічого такого немає в тому, що матч пройде на "Олімпійському". Навпаки, наша команда любить, коли чиниться тиск. Це стимулює футболістів. Головне, щоб суддя, який обслуговуватиме матч, упорався зі своїми обов'язками і тиском трибун, контролював гру й емоції", - сказав Степаненко.

За всіма подіями, що передують фіналу Кубка України стежте у режимі LIVE.