УКР РУС

Степаненко: На суддях позначився фактор гранда

27 вересня 2017 Читать на русском

Півзахисник Шахтаря Тарас Степаненко прокоментував поразку своєї команди від Манчестер Сіті (0:2) в рамках 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"Ми хотіли діяти щільно й не давали розігрувати м’яч у середині поля. У першому таймі це виходило. Результат зустрічі визначив гол де Брюйне на 48-й хвилині. Пропустили відразу по перерві, тому стало важко: потрібно було розкриватися й ризикувати, звідси більша кількість моментів у Манчестер Сіті.

Пенальті в наш бік був спірним, а біля воріт суперника – стовідсотковий. На суддях позначився фактор гранда, а ми до цього вже звикли, якщо пригадати матчі з Реалом або Баварією. Однак провели гарний поєдинок, грали у футбол, а не відбивалися.

Ідучи з поля, кожен з нас може сказати: зробили все, щоб виявити себе гідно та їхати додому з високо піднятою головою. Дуже важливими є два стикові матчі з Фейєноордом. Вони будуть ще складнішими. Якщо зараз нас могли певною мірою недооцінювати, то тут передбачається рівне за силами протистояння, і в ньому слід демонструвати майстерність", – цитує Степаненка офіційний сайт Шахтар.

Фернандінью: Шахтар може перемогти Фейєнорд

Нагадаємо, матч Манчестер Сіті – Шахтар завершився перемогою господарів з рахунком 2:0.