УКР РУС

Степаненко: Ми хочемо перемагати у всіх матчах

13 жовтня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко на відкритому тренуванні команди розповів про підготовку до матчу чемпіонату України проти "Олімпіка" та насичений ігровий період у календарі.

"Після збірної було три дні на відновлення. Тому все нормально. Готуємось до Чемпіонату України. Видно, що "Олімпік" зараз на ходу, грає у хороший футбол. У них підібрані хороші футболісти.

Для нас будуть важлитвими і матчі з "Гентом". Вони можуть визначити, хто вийде із групи. Зрозуміло, що ми хочемо вигравати і в чемпіонаті, і в єврокубках. Тому дуже важливо, щоб всі були готові, не було травм. Я думаю, постійно буде ротація, щоб футболісти були свіжі, адже матчі будуть через два дні на третій. Графік доволі важкий. Ми повинні підійти до цього відрізку в сезоні дуже сконцентровано та уважно.

Чи спілкувався з Малиновським, Тотовицьким чи Болбатом? Ні, з Бельгії ні з ким не зв’язувався. Навряд чи вони нам скажуть, як обіграти "Гент".

Чи є в мене сили? Кожен спортсмен у такому віці має працювати. Коли вже здоров’я не буде дозволяти, то треба буде виходити на пенсію. Мені 27, в такому віці треба постійно грати і добиватися результату. Коли, як не зараз?", – сказав Степаненко.

Фонсека прокоментував стан здоров'я Ракицького

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях