УКР РУС

Степаненко: Капітанська пов'язка для мене - велика відповідальність

18 квітня 2016 Читать на русском

Тарас Степаненко розповів про враження від перемоги "Шахтаря" над "Олімпіком" у Львові (3:0).

Після впевненої перемоги "Шахтаря" над "Олімпіком" в рамках 22-го туру чемпіонату України, півзахисник "гірників" Тарас Степаненко поділився враженнями від гри і прокоментував свій дебют в якості капітана.

"Містер прийняв таке рішення (дати капітанську пов'язку, - прим. "Футбол 24") перед матчем. Для мене це дуже велика відповідальність. Гра була важкою до першого м'яча. Важливо було забити першими. Веллінгтон Нем, завдяки індивідуальним діям, добре пройшов і провів класний гол - напевно, найкрасивіший з трьох сьогоднішніх".

Луческу: Степаненко як капітан виглядав добре

"Нелегко проводити матч через два дні на третій, тим більше, після такого емоційного протистояння з "Брагою", де ми віддали всі сили. Радий, що перемогли. Якщо згадати нашу зустріч з "Олімпіком"(2:3) в першому колі, то там була проблема не стільки в тому, що пропустили, а в тому, що практично 80 хвилин грали в меншості. Цього разу суперник відмінно діяв, особливо в першому таймі. "Олімпік" пресингував і завдав достатню кількість ударів по наших воротах. Хлопці старалися, але клас є клас", - сказав Степаненко.

Сарнавський: Сподівався дебютувати за "Шахтар" у чемпіонаті раніше. Але ні про що не шкодую