УКР РУС

Степаненко: Гравці "Гента" побігли вперед і потрапили в полон

4 листопада 2016 Читать на русском

Тарас Степаненко, півзахисник "Шахтаря", поділився враженнями після перемоги "гірників" над "Гентом" у матчі групового раунду Ліги Європи.

"Не можна не порадіти: ми виграли чотири поєдинки й достроково за два тури до завершення посіли перше місце в групі. Напередодні матчу нам тренери говорили, що "Гент" за своїх уболівальників ще не поступався. Та мені важко сказати, чи зустрічались бельгійці із суперниками рівня "Шахтаря".

Видно було, що господарі прагнули вдало зіграти й забити нам швидкий гол, що в принципі в них добре вийшло. І перші хвилин двадцять нам справді було важко. Але згодом ми взяли все під свій контроль, зрівняли рахунок і вже незабаром вийшли вперед. Звичайно, неприємно пропускати на перших секундах, але, як на мене, краще пропустити відразу, ніж наприкінці матчу. Натомість бельгійцям було важливо забити, можливо, виграти з певним рахунком, адже поразка 0:5 відверто зачепила їхнє самолюбство. Але, як то кажуть, побігли вперед – потрапили в полон. Утім поєдинок глядачам мав сподобатись, а "Гент" гідно тримався перед своїми шанувальниками, зумівши тричі вразити наші ворота", – сказав Тарас Степаненко в післяматчевому коментарі.

Гол "Гента" у ворота "Шахтаря" став одним з найшвидших в історії Ліги Європи

Нагадаємо, "Шахтар" впевнено переміг "Гент" на виїзді, що дозволило команді гарантувати собі місце у плей-офф Ліги Європи. До вашої уваги відеоогляд матчу і забитих голів, а також перші підсумки гри. Своєю думкою після результативної зустрічі поділився головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека.

"Хотів би повернутися в "Шахтар". Сергій Болбат – про життя в Бельгії, фантастичну гру Теодорчика і ностальгію за "Металістом"