УКР РУС

Степаненко: Думаю, Моурінью не розчарований грою Ярмоленка

13 жовтня 2015 Читать на русском

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко прокоментував результат кваліфікаційного матчу до Євро-2016 проти збірної Іспанії.

"Насправді дуже важко грати проти такої команди, яка здорово контролює м’яч. Дуже швидкі футболісти, так ми і пропустили гол. Єдине обідно, що ми створили багато моментів і не забили, а іспанці створили мало і забили. У цьому проявляється клас команди.

Але не все втрачено, буде плей-офф. Сподіватимемося, що все буде добре. Сьогодні один із найкращих матчів провів Де Хеа. Він витягнув все, що летіло у ворота. Це майстерність. У минулій грі Касільяс виручав, а тут Де Хеа. Ну і П’ятов молодець, парирував пенальті.

Я намагався постійно підключатися в атаку, адже треба було забивати. Намагався десь зачепитися за м’яч. В кінці вже трохи не було сили,  ногу зводило.

Чи є різниця між клубним рівнем Ліги чемпіонів і збірною? Я думаю, що у таких матчах немає.

Дуже високі футболісти, високого класу, Доводилося більше діяти при відборах. На жаль є моменти, але забити не виходить. То вище, то мимо, то ще щось…

Моурінью на матчі? Нам казали, що він був. Не думаю, що він розчарувався грою Ярмоленка, якщо він приїхав дивитися на нього.

Всі хлопці засмучені. Тому що ми не заслуговували на поразку сьогодні. Хотіли порадувати себе та вболівальників… Всі засмучені", - розповів Степаненко в ефірі каналу "Футбол 1".

Нагадаємо, що кваліфікаційний поєдинок до Євро-2016 Україна - Іспанія завершився мінімальною перемогою гостей.