УКР РУС

Ставки понад 100 тисяч євро на матч Першої ліги. Букмекерські реалії українського футболу

21 жовтня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" ділиться власними спостереженнями щодо матчу 21 жовтня 2016-го, який привернув нашу увагу.

Сьогодні у Першій лізі відбувся матч 15-го туру Першої ліги "Колос" – "Іллічівець". Гра видалась досить "цікавою" з огляду на підвищену активность ринку ставок. Загалом на матч було поставлено 102 тисячі євро (близько 3 млн гривень), при чому майже всі з них – по ходу гри.

"Футбол 24" не звинувачує безпідставно жодну з команд, проте ми уважно слідкуємо і будемо слідкувати за всіма підозрілими матчами.

Чотири матчі Першої ліги та U-21 – ставки на 250 тисяч доларів. Букмекерські реалії українського футболу

"Колос" – "Іллічівець" (0:1)

На самому початку матчу на результат поєдинку були ставки майже на 5 тисяч євро, на тотал – трохи більше 1 тисячі євро, на точний рахунок матчу – близько 700 євро.

До 25-ї хвилини на результат поставили ще 1 тисячу євро, а на тотали (2,5; 1,5) – ще 5 тисяч євро.

Кількість ставок і суми постійно збільшувались, і на кінець першого тайму на результат вони складали 9,6 тисяч євро, на тотал – 7 тисяч, на точний рахунок – 2,3 тисячі. Перед самим початком другого тайму на тотали (3,5; 4,5) поставлили понад 10 тисяч євро.

З самого початку тайму росли ставки на всі події в матчі. На 57-й хвилині загалом на матч була поставлена вже 41 тисяча євро (13,5 – на результат, 25 – на тотали, 2,5 – на рахунок).

Ставки стабільно йшли вгору. За хвилину до голу "Іллічівця" на 65-й хвилині на матч було поставлено вже трохи більше 50 тисяч євро, з них 4,1 – на точний рахунок гри. Коефіцієнт на перемогу "Іллічівця" в цей момент коливався між 2,8 – 3.

На 67-й хвилині, після того, як маріупольці вже повели у рахунку, на результат матчу поставили 6 тисяч євро, а на 68-й – ще майже 6 тисяч.

Активність ринку продовжувала зростати. Регулярно з’являлись ставки по кілька тисяч євро на всі події. Упродовж останніх 10 хвилин матчу було поставлено ще близько 9 тисяч євро. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу "Іллічівця" над "Колосом" і ставки на понад 100 тисяч євро на цей матч.

Нагадаємо, що раніше суд оголосив вирок двом гравцям "Металіста" U-21 у справі про договірні матчі, а також незабаром піде в суд справа третього гравця харківського клубу. Нещодавно під підозру в здачі матчу потрапив гравець клубу "Арсенал-Київ".

"Миколаїв" пообіцяв перевірити футболістів та працівників клубу на поліграфі після звинувачень у договірному матчі

Інформація по ставках: betfair.com, oddsportal.com.